0
Hem >>  Camelbak >>  Vätska >>  flaskor >>  Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska butiks

Kategorier

Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska butiks [136286965]Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska butiks
Move your mouse over image or click to enlarge
Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska butiks
SEK184.71  SEK92.36Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136286965
  • 5000 antal i lager
  • Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska hög popularitet
  • Camelbak Eddy Bottle B/F 1 L Flaskor Vätska ny stil
  • Camelbak Chute Flaskor Vätska heta försäljning
  • Camelbak Eddy Flaskor Vätska hög kvalitet
  • Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska Att sälja med förlust

Vänligen välj:

your size


Antal

Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska butiks_checkout
Camelbak Eddy Kids Flaskor Vätska butiks

Vår klassiska, spillsäker virvel ™ flaska, designad speciellt för littler händer. Det förenklade halm är lätt för barnen att använda, och storleken gör den idealisk för packning i påsar och lunchlådor. Alla delar är lätta att ta bort för rengöring och barnsäker.
Funktioner:
Bara rätt Bite: Kombinera patenterade CamelBak Big Bite ™ Valve med en stam rör och avstängningsventil, är denna löstagbara ett stycke komponent enkelt för barnen att använda och lätt för föräldrarna att rengöra.
Aldrig Spill: Lätt för små fingrar att fungera.
Säker och enkel: Förenklad stam och halm är barnsäker men ändå lätt att ta bort för rengöring. Alla delar är diskmaskin säker.
Ej för barn under 3 år.
Fläcktålig och smaka gratis Tritan ™ är 100% Fri BPA och BPS. Kid storlek, roligt och lätt att rengöra, är denna flaska redo för varje äventyr.
Specifikationer:
Hydra Kapacitet: 12 oz / 0,4 L
Total vikt: 5 oz / 142 g
Mått: 7,5 x 2,88 i / 19 x 7,3 cm
Flaska Material: BPA Free Eastman Tritan ™ sampolyester. Tritan gör virvel ™ klar, vibrerande, hållbart, tål maskindisk och 100% BPA gratis.
Cap Material: BPA Free polypropylen
Bite Valve Material: Medicinsk silikon
Alltid 100% Fri BPA och BPS
Skötsel:
RENGÖRING Eddy KIDS FLASK:
Vi kan inte ge upp flaskan rengörings ekvivalent med fem andra regeln, du bara måste göra det. Det tar inte lång tid, och dina barn kommer att vara evigt tacksam.
Vi rekommenderar att först ta bort din ett stycke bita ventil och halm för rengöring. Det är lätt att göra. (Ja, det ser ut som en hel del steg här, men det är verkligen lätt):
Vänd stammen till det öppna läget genom att dra i fliken stam.
Vänd locket över och dra ut halmen.
Ta fliken platt fingret på basen av Big Bite Valve under locket.
I en bestämd rörelse drar Big Bite Valve komponent ur locket.
Rengör bettet ventilen och locket för hand eller i den övre korgen i en diskmaskin.
Om du använder en diskmaskin, är en övre korgen korg för smådelar ideal, och det är bra att undvika höga värmeinställningar som sanitära ren eller värmetillförseln som kan snedvrida plastkomponenter.
Om du ren hand, använda varmt tvålvatten.
Om du vill använda en flaskborste, se till att det inte har utsatta metallkanter som kan klippa silikon, sedan in borsten i den öppna änden vid basen av ventilen. Vi rekommenderar inte att tvinga en borste av något slag genom den stora Bite Valve slits (där du dricka ur), eftersom detta kan skada tätningsytorna på Big Bite Valve.
För att åter sätta bettet ventilen tillbaka i locket:
Vänd stammen kragen (komponenten bettet ventilen passerade ursprungligen) till öppet läge. Du bör kunna titta igenom både öppningen i locket och öppningen i kragen.
Vrid locket över och orientera bettet ventilen så fingerfliken pekar mot baksidan av locket (där handtaget slingan är).
In spetsen på bettet ventilen genom locket och kragen fram till slutet av Big Bite Valve kikar genom den yttre änden av kragen.
Vänd locket över och ta tag i slutet av Big Bite Valve och dra igenom tills det sitter i spåren införlivas i kragen. Om du drar Big Bite Valve för långt ut dessa spår kommer att vara synlig. Tryck bara på ventilen tillbaka tills dessa spår sitter. Vrid huven över och tryck på basen av ventilen för att se till att den sitter.
För in halmen (antingen avsluta det inte ämnet) i hålet i ventilbasen. Inte över sätta halmen bara tills du känner motstånd.

Camelbak Gratis frakt Sverige är vi dedikerade till att skapa löpning - triathlonprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Camelbak Eddy Kids? Då har du hittat rätt, för att på Camelbak Gratis frakt Sverige i Vätskakatalogen och under Flaskorkategorin, erbjuder vi löpning - triathlonprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Beskrivning


Camelbak - Vätska - Flaskor

You may also like...